ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ανακοινώσεις

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προχώρησε με βήματα άλλοτε μικρά, άλλοτε μεγαλύτερα, μέσα από συγκρούσεις και συμβιβασμούς. Σήμερα απέχει πολύ από αυτό που ονειρεύτηκαν οι ιδρυτές της, αλλά ακόμη αποτελεί μια παγκόσμια δύναμη, ένα σημαντικό παίκτη στη διεθνή σκακιέρα, όπου ο ρόλος της σταδιακά μειώνεται και καινούργιοι παίκτες συμμετέχουν. Ο κόσμος γίνεται όλο και πιο άδικος. Τα συμφέροντα κυριαρχούν και γίνονται πιο ισχυρά μέσα από ανεπίκαιρες και τυφλές συγκρούσεις.

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑ - ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2323/20.03.15

Ανακοινώσεις

Προς την κα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
ΑΝΑΦΟΡΑ - ΑΙΤΗΣΗ
Βάσως Παπανδρέου του Ανδρέα, κατοίκου Αθηνών,
οδός Ακαδημίας 28.

Αξιότιμη κα Εισαγγελεύ,
Από πρωτοσέλιδο πηχυαίο τίτλο και με υπερμέγεθες εσωτερικό δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, πληροφορήθηκα ότι το ΣΔΟΕ διενεργεί έλεγχο για τα περιουσιακά μου στοιχεία.

Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» με τίτλο: «Ψάχνουν μέχρι Βάσω και Λαλιώτη!...», η Βάσω Παπανδρέου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ανακοινώσεις

«Κάθε έλεγχος σε πολιτικά πρόσωπα είναι ευπρόσδεκτος και καλοδεχούμενος.

Σε απάντηση δήλωσης κύκλων του Γιώργου Παπανδρέου, από το Γραφείο της ανεξάρτητης Βουλευτού Β΄ Αθηνών Βάσως Παπανδρέου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ανακοινώσεις

Αν ο κ. Παπανδρέου θέλει να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ, , ας προχωρήσει επιτέλους σε ειλικρινή αυτοκριτική ώστε να μην ταυτίζεται το κόμμα με τα πεπραγμένα του. Με την έως τώρα στάση του, δεν βοηθά ούτε τον εαυτό του. Εκτίθεται.»